Pagina's

vrijdag 16 december 2011

Extra: Hand Made Presents!


Deze keer eventjes wat anders; maar wel iets erg leuks! Hand-made cadeautjes! Zeker voor mensen met een low-budget is dit echt super! Ook nu het bijna kerst is! Deze ideeën zijn vooral geïnspireerd op de cadeautjes die ik heb gehad toen ik weg ging uit Nederland!

Ben je met een grote vrienden groep? (Of ken je bijvoorbeeld het sportteam, schaakclub of scouting groep)  En weet jezelf niet zo goed wat je moet geven? Koop dan een leuk fotoalbum/notitieboekje en laat iedereen er iets inschrijven, een herinnering, een liedje met een bepaalde betekenis, and so on . Het is heel erg persoonlijk en erg leuk om te krijgen! Betoverd gelijk een lach op iemands gezicht!

Een CD met allemaal liedjes die voor jullie speciaal zijn is ook altijd een erg leuke! Denk ook aan een leuke voorkant en achterkant!

Koop bij een goedkope textiel handelaar een kussensloop en gebruik een textiel stift om er leuke teksten op te schrijven.
Of laat er een foto op printen in een Copy Shop, dit werkt ook heel leuk met een T-Shirt!

In plaats van een kerstkaart kan je ook iedereen een kerstbal geven. Koop een doos met kerstballen en schrijf er een kleine wens op voor iedereen. Orgineel en niet veel duurder!

Maak een collage van jou met op iedere foto een andere letter, en dan zo dat je een zin kan lezen bijvoorbeeld: We Love You! ~~ Merry X-Mas! ~~ Only You And Me


Ik hoop dat jullie nu wat inspiratie hebben! En onthoud natuurlijk dat kerstmis ook om de gedachte gaat, dus wees zelf ook niet teleurgesteld als je niet krijgt wat je verwacht had!


Hand made Chanel kerstballen :)
Koekjes bakken kan ook =D


Geen opmerkingen:

Een reactie posten