Pagina's

maandag 19 december 2011

TV: Wie Is De Mol? 2012

Bijna, bijna, vanaf 5 januari kunnen wij onze hersenen weer kraken over verborgen aanwijzingen, molstreken en uitspraken. Juist, vanaf 5 januari komt de mind fuck show weer op TV! Wie Is De Mol? dit jaar gepresenteerd door Art Rooijakkers, de winnaar van het afgelopen seizoen. De kandidaten van dit jaar zijn:



Anne-Marie Jung, musical actrice
Dio, Rapper
Frits Huffnagel, politicus en presentator
Hadewych Minis, zangeres en actrice
Liesbeth Staats, verslaggever en presentatrice
Maarten van der Weijden, Olympisch zwemkampioen
Marion Pauw, schrijfster
Marit van Bohemen, presentatrice en actrice
Tim Kamps, cabaretier en muzikant
William Spaaij, musical acteur


Na 7 seizoenen met bekende nederlanders raakt het potje met A-sterren wel een beetje op. Toch denk ik dat dit een gezellige groep is. Zelf ben ik heel erg blij met William Spaaij, en hoop dat hij de mol is zodat we extra lang van hem kunnen genieten! Dit jaar zijn deze 10 kandidaten naar Ijsland gevlogen, een klein eiland geïsoleerd van eigenlijk de wereld, ijsland word gezien als het land van de trollen en elfen. In Ijsland heb je zelfs nog een Ministerie van Elfen en als je een huis wilt bouwen moet je eerst daar toestemming vragen. (geen grap)


Volgens Art Rooijakkers heeft dit seizoen een andere sfeer, en kan je dit seizoen het best omschrijven als  vervreemdend. Ik ben erg benieuwd en heb me eigen mollen boekje al klaar! 


Vanaf 5 januari, iedere donderdag om 20.30 op Nederland 1


kandidaten 2012

Intro 2012

Wie van jullie kijkt er ook Wie Is De Mol? En is er net zo mee in de ban dat je jezelf afvraagd of het wel normaal is? Laat UrView achter!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten